12:49 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ιδιαίτερη αλλαγή έκανε μια 39χρονη γυναίκα καθώς, όπως δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο (20/02), τροποποίησε το όνομά της σε «Πρόεδρος της Ρωσίας».

Μια 39χρονη από την περιοχή του Ταταρστάν αποφάσισε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (20/02), να αλλάξει το όνομά της από Ιρίνα Καλιμούλινα σε... «Πρόεδρος της Ρωσίας».

Συγκεκριμένα, μια εικόνα από το διαβατήριο της 39χρονης -η γνησιότητα της οποίας δεν έχει επαληθευτεί προς το παρόν- ήρθε στη δημοσιότητα μέσω μιας ανάρτησης στο Telegram από το τοπικό δίκτυο Mash Iptash.

Όπως αναφέρεται, η μητέρα της γυναίκας που -πλέον- ονομάζεται «Πρόεδρος της Ρωσίας» θεωρεί λανθασμένη αυτή την απόφαση και έτσι παρακάλεσε την κόρη της να την αλλάξει. 

Εντούτοις, η 39χρονη «Πρόεδρος της Ρωσίας» φαίνεται πως διατήρησε το πατρώνυμό της και, πλέον, το πλήρες όνομά της είναι «Πρόεδρος της Ρωσίας Βικτόροβνα».

Σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, ένας ενήλικος μπορεί να αλλάξει -εάν το επιθυμεί- το όνομά του είτε εξ ολοκλήρου είτε μερικώς.

Παρ' όλα αυτά, τα ληξιαρχεία έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν την αλλαγή και η αιτιολόγησή της γίνεται γραπτώς στον/στην ενδιαφερόμενο/-η.

Tags:
γυναίκα, αλλαγή, όνομα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK