12:23 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα βικτωριανό σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο μετακινήθηκε με ειδικά μηχανήματα για περίπου 400 μέτρα, απόφαση η οποία κόστισε στον ιδιοκτήτη 400.000 δολάρια.

Στις 21 Φεβρουαρίου, ένα βικτωριανό σπίτι που χτίστηκε πριν από 139 χρόνια μεταφέρθηκε κατά έξι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα αποκτώντας νέα διεύθυνση όπως αναφέρει η San Francisco Chronicle. 

Η επιχείρηση απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως λόγω του μεγάλου μεγέθους της κατοικίας, με έξι υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και δύο ορόφους. Το σπίτι τοποθετήθηκε σε δύο φορτηγά με επίπεδη βάση χρησιμοποιώντας τέσσερις ράγες και μετά μετακινήθηκε αργά από την οδό 807 Franklin Street στην οδό 635 Fulton.

Κατά το ταξίδι των 400 μέτρων, τα κλαδιά, οι χώροι στάθμευσης και οι πινακίδες έπρεπε να αφαιρεθούν. «Έπρεπε να πάρουμε τη συμφωνία 15 διαφορετικών δημοτικών υπηρεσιών» δήλωσε ο ιδιοκτήτης Φιλ Τζόι. Όλες αυτές οι ειδικές εξουσιοδοτήσεις κόστισαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης πούλησε το χωράφι που άφησε πίσω σε άτομο το οποίο σχεδιάζει να χτίσει ένα κτίριο οκτώ ορόφων με 48 διαμερίσματα, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

Tags:
μετακίνηση, Σαν Φρανσίσκο, σπίτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK