ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το ότι στη Βουλή αποστέλλεται ό,τι ζητά ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά ενδεχόμενες ευθύνες του τέως υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατέστησε σαφές η Ελένη Τουλουπάκη.

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, τοποθετήθηκε σχετικά με τις αιτιάσεις περί καθυστέρησης αποστολής στοιχείων από την Εισαγγελία στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τυχόν ευθύνες του τέως υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η ίδια, λοιπόν, κατέστησε σαφές πως αποστέλλεται στη Βουλή ό,τι ζητηθεί από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μάλιστα, βουλευτές της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ υποστήριξαν ότι η Ελένη Τουλουπάκη απέστειλε σήμερα στοιχεία, τα οποία ζητήθηκαν προ ημερών από συνάδελφό τους που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, και σημείωσαν πως καθυστερεί να αποστείλει άλλα που της ζητήθηκαν προγενέστερα.

Η Ελένη Τουλουπάκη ανέφερε πως τα στοιχεία εστάλησαν σήμερα, σύμφωνα με έγγραφο του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής στο δινόταν προθεσμία έως τη 14η Ιανουαρίου.

Επίσης, σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλο ανάλογο αίτημα του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής για αποστολή περισσότερων στοιχείων.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Novartis: Για εκβιασμό και «συμβόλαιο θανάτου» έκανε λόγο η Ράικου

Tags:
Εξεταστική Επιτροπή, Βουλή, Ελένη Τουλουπάκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK