15:33 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν έχει πολιτική διάσταση αλλά ...ανθρώπινη, η απουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρο Συγγρού κράτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο μακριά από την ψήφιση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο βουλευτής εγκλωβίστηκε στην κίνηση και επιχείρησε να προσεγγίσει το Κοινοβούλιο με τα πόδια, τρέχοντας.

«Για ένα λεπτό έχασα την ψηφοφορία, ελπίζω το προεδρείο να δει το θέμα και να καταμετρηθεί η ψήφος μου» είπε ο βουλευτής, δίδοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην κυρία Σακελλαροπούλου. «Ήταν μία ανθρώπινη στιγμή, τι να κάνω;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊκόπουλος μιλώντας στο Θέμα 104,6, εξαλείφοντας κάποια πολιτική ερμηνεία της απουσίας του.

Πάντως ο κ. Μεϊκόπουλος δεν ήταν ο μόνος που έχασε την ψηφοφορία για την εκλογής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς δεν έλειψαν μηχανικές βλάβες, ασθένειες και άλλα παραλειπόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Οι απόντες από την ψηφοφορία – Ποιοι έστειλαν επιστολή

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για Σακελλαροπούλου: Συγχαρητήρια για την πρώτη γυναίκα ΠτΔ

 

Θέμα:
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (55)
Tags:
βουλευτής, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκλογή, προεδρική εκλογή, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK