10:36 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (104)
0 0 0
Βρείτε μας

Με την επιστολή του στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζητά να μην ολοκληρωθούν οι εργασίες χωρίς να καταθέσουν ο Αντώνης Σαμαράς και πολιτικοί που έχουν στραφεί εναντίον του.

Για πολιτική δίωξη σε βάρος και συνεχή παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε επιστολή του στον πρόεδρο της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι δεν πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες της επιτροπής αν δεν εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του, πολιτικοί που έχουν στραφεί εναντίον του και λειτουργοί της δικαιοσύνης που έχει αναφέρει ο Ιωάννης Αγγελής.

«Είναι προφανές ότι επειδή από τις μέχρι τώρα εργασίες της Επιτροπής σας δεν έχει προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο ενοχής μου, επιχειρείται με συνεχείς αντισυνταγματικές και παράνομες πράξεις και με αλλεπάλληλα νομικά πραξικοπήματα η δημιουργία και διατήρηση δυσμενούς επικοινωνιακού κλίματος εναντίον μου, προκειμένου να δικαιολογηθεί η πρωτοφανής εκδικητική πολιτική δίωξη σε βάρος μου», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Παπαγγελόπουλος και επικαλείται την πληροφόρηση από δημοσιογραφικές πηγές και από διαρροές βουλευτών της ΝΔ ότι η Επιτροπή «σχεδιάζει άρον άρον το κλείσιμο των εργασιών της».

Εκτιμά, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι παρότι δεν προέκυψε, μέχρι σήμερα, κανένα στοιχείο ενοχής του, έχει δρομολογηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (104)
Tags:
Novartis, Βουλή, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK