19:29 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άδωνις Γεωργιάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος είχαν σκληρή κόντρα στη Βουλή με αφορμή την επένδυση στο Ελληνικό.

Άγρια κόντρα είχαν στη βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για την επένδυση στο Ελληνικό.

Μιλώντας στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατήγγειλε σαμποτάζ του έργου στο Ελληνικό. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε ότι η τροπολογία για τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στο Ελληνικό κατατέθηκε «για να κερδίσουμε χρόνο» εξαιτίας γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Ο ίδιος τόνισε ότι η γ.γ. του υπ. Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, έκανε προσφυγή στο ΣτΕ για να μπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό.

Συμπλήρωσε ότι για την επένδυση έχουν προσφύγει επίσης ο Κρίτων Αρσένης (σ.σ. βουλευτής του ΜέΡΑ25) και ο Σύλλογος Αρχαιολόγων του υπουργείου Πολιτισμού.

«Πρέπει να ξέρετε ότι στο Σύλλογο Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται δεξιά παρέκκλιση!  Εκεί είναι 70% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Δεν μιλάνε με τους Συριζαίους, τους θεωρούν δεξιούς!», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε:

«Έρχεται δηλαδή η Αριστερά και η άκρα Αριστερά, και μάλιστα και του ΣΥΡΙΖΑ η Αριστερά κάνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να μπλοκάρει την επένδυση και να λέει μετά ότι δεν μπαίνουν οι μπουλντόζες και μετά, όταν φέρνουμε εμείς νόμο να επισπεύσουμε τις πρόδρομες εργασίες, μας ρωτάτε και γιατί φέρνουμε διάταξη. Γιατί υπάρχετε εσείς! Αυτή είναι η απάντηση. Εμείς ξεμπλοκάρουμε το έργο που σαμποτάρετε».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας, έκανε λόγο για «παράσταση» του κ. Γεωργιάδη που στόχο έχει να ενισχύσει το «ημιαρχηγικό του προφίλ».

«Η παράταξη του κ. Γεωργιάδη άφησε χρέος 300 δισ. ευρώ, που έχει επιβαρύνει τους πολίτες. Ακριβώς επειδή αδυνατεί αυτό να το αναγνωρίσει ο κ. Γεωργιάδης, ήρθε εδώ να δώσει μια ακόμα παράσταση και να ενισχύσει το ημιαρχηγικό του προφίλ στο εσωτερικό της ΝΔ και να μας μιλήσει για την Ελλάδα που ονειρεύεται», δήλωσε ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγόρησε μάλιστα τον υπουργό για επικοινωνιακή διαχείριση του Ελληνικού.

«Η καθοδηγητική του ιδέα είναι να μπουν 5 μπουλντόζες, να ρίξουν 2 αυθαίρετα, να πάρουν 3 φωτογραφίες και να αναδείξει ότι έτσι ξεκίνησε το έργο στο Ελληνικό. Αυτά ξέρετε τι θυμίζουν; Τις μπουλντόζες που πήγε ο κ. Σαμαράς για το δρόμο Κορίνθου-Πατρών και μετά, με το που έφυγε ο κ. Σαμαράς, φύγανε οι μπουλντόζες, φύγανε και οι εργαζόμενοι. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα!».
Tags:
Βουλή, επένδυση, Ελληνικό, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK