23:38 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (164)
0 0 0
Βρείτε μας

Μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τον Δημήτηρη Παπαγγελόπουλο, για την στοχοποίηση του και προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις όταν κληθεί να καταθέσει στη Βουλή.

Για στοχοποίηση εδώ και δύο χρόνια από μία εγκληματική οργάνωση έκανε λόγο ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχετικά με την Προανακριτική Επιτροπή για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», ανέφερε ότι στο «σημείο που έχω φτάσει δεν φοβάμαι τίποτα» και χρησιμοποίησε τους στίχους τραγουδιού, δηλώνοντας, «είμαι ακόμη ζωντανός».

Κατά τον ίδιο, μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, χρησιμοποιούνται για την στοχοποίηση του και προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις όταν κληθεί να καταθέσει στη Βουλή.

Σχετικά με τις αναφορές στο πρόσωπό του από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, τόνισε ότι μόνο η κ. Ράικου έχει καταφερθεί δημόσια εναντίον του, ενώ σε ό,τι αφορά τον κ. Αθανασίου, τόνισε πως είτε όσα είπε είναι ψέματα, οπότε πρέπει να κατηγορηθεί για ψευδορκία, είτε λέει αλήθεια, οπότε είναι ένοχος για παράβαση καθήκοντος. 

Σε κάθε περίπτωση, «όσοι με κατηγορούν είναι είτε υποκινούμενοι, είτε βγάζουν προσωπική πικρία», πρόσθεσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Για τους προστατευόμενους μάρτυρες ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι μάσκες έπεσαν για τους σκευωρούς, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης». Όπως είπε «η νομιμότητα δεν διαπραγματεύεται και οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως επιθυμούν, σύμφωνα με το νόμο».

Πρόσθεσε ότι κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες και προσπαθούν να τους εκφοβίσουν.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο προστατευόμενος μάρτυρας, με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» που το βράδυ της Παρασκευής προσήλθε οικειοθελώς στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ). 

 

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (164)
Tags:
μάρτυρας, προστασία, Βουλή, Novartis, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK