21:45 08 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς έκανε λόγο για απαξίωση των ΕΛΤΑ και καταλόγισε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προχώρησε σε καταγγελία για στέλεχος που ήταν καταχραστής και τοποθετήθηκε υπεύθυνος για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σε καταγγελία κατά του διευθυντή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος στα ΕΛΤΑ επί ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο υφυπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. 

Όπως ανέφερε μιλώντας στη Βουλή και στο πλαίσιο σύγκρουσης με τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Μάριο Κάτση, για τη δεινή κατάσταση των ΕΛΤΑ, ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε:

«Επειδή θα έχουμε συνέχεια σε αυτή την κουβέντα, να δώσω άλλο ένα δείγμα της πλήρης απαξίωσης και της ανευθυνότητας, με την οποία λειτουργήσατε στα ΕΛΤΑ. Τοποθετήσατε το 2018, ως υπεύθυνο της υπηρεσίας, διευθυντή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, κάποιον ο οποίος καταχράστηκε 660.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή ευτυχώς, με πράξη αυτής της διοίκησης, έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Προφανώς το ξέπλυνε καταλλήλως».

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος υπάλληλος τέθηκε σε αργία και απομακρύνθηκε από την υπηρεσία από την παρούσα διοίκηση.

Σημειώνεται ότι στη Βουλή ψηφίζεται ρύθμιση για την προκαταβολική χορήγηση 15.000 ευρώ προκειμένου να καταστεί εφικτή η πληρωμή των μισθών του Μαρτίου στον Οργανισμό.

Tags:
ξέπλυμα, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΛΤΑ, Βουλή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK