ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (119)
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Novartis η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη δεν θα καταθέσει σήμερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τυχόν εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, στη γραμματεία της επιτροπής διαβιβάστηκε επιστολή της κ. Τουλουπάκη στην οποία διατυπώνει αντιρρήσεις για τον τρόπο κλήτευσής της.

Ποιους κατηγόρησε ο Σάμπυ Μιωνής

Στο μεταξύ χθες κατέθεσε στην προανακριτική ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, που στράφηκε κατά τεσσάρων ατόμων υποστηρίζοντας ότι τον εκβίαζαν μέσω συγκεκριμένων δικαστικών ενεργειών με στόχο οικονομικά, αλλά και πολιτικά οφέλη.

«Όλα όσα έζησα ήταν σαν ταινία τρόμου. Πέσαμε θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης, μιας συμμορίας με αρχηγό τον κ. Παπαγγελόπουλο και μέλη την κ. Παπαδάκου, τον κ. Φιλιππάκη και τον κ. Τάρκα. Αυτή η ομάδα ήθελε να βγάλει χρήματα και βοηθούσε σε πολιτικούς σκοπούς», φέρεται να κατέθεσε ο κ. Μιωνής, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (119)
Tags:
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Βουλή, εισαγγελέας, Ελένη Τουλουπάκη, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK