ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ανησυχία για τον κορονοϊό δημιουργήθηκε χτες στη Βουλή, καθώς δύο εργαζόμενοι είχαν ταξιδέψει πρόσφαρα στη βόρεια Ιταλία.

Από σήμερα Παρασκευή, τίθεται σε εφαρμογή ένα ειδικό σχέδιο θωράκισης για τον κορονοϊό, με τη έναρξη λειτουργίας ιατρείου στο προαύλιο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ώστε το ύποπτο περιστατικό να μην μπει εντός του χώρου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για δύο δωμάτια, που προϋπήρχαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής και συγκεκριμένα  πάνω από τη ράμπα του υπόγειου γκαράζ, στα κάγκελα του Εθνικού Κήπου, ενώ όπως αναφέρεται, ο ιατρός θα εισέρχεται στο εξεταστήριο με στολή μιας χρήσης και μάσκα και μετά την εξέταση του περιστατικού θα λάβει την απόφαση για τον αν απαιτείται η παραπομπή του στα νοσοκομεία αναφοράς για πιο ακριβή έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, όσο και όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες, προσπαθούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των κοινοβουλευτικών διεργασιών που θα μπορούσαν να διακοπούν ενδεχομένως από κάποιο ύποτο περιστατικό.

Τέλος, όσον αφορά τους δύο υπαλλήλους, που είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία και δημιούργησαν ανησυχία χτες στη Βουλή, τέθηκαν προληπτικά σε κατ' οίκον περιορισμό, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πήγες ενώ δεν έχουν εμφανίσει κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα, ενώ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς της Βουλής και κατά πληροφορίες δεν υπάρχει λόγος να παραπεμφθούν σε κάποιο από τα νοσοκομεία αναφοράς.

 

Tags:
Αθήνα, Ελλάδα, κρούσματα, Σύνταγμα, Κοινοβούλιο, Βουλή, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK