08:36 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2026)
0 0 0
Βρείτε μας

Την ανάγκη να υπάρχει εθνική ομοψυχία στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία τονίζει η βουλευτής της ΝΔ, στο μήνυμά της για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει στη μάχη με την πανδημία COVID-19.

«Η Επανάσταση του 1821 είναι ένα ιστορικό γεγονός τεράστιας σημασίας. Είναι ο ιερός αγώνας ενός λαού υποδουλωμένου, να κερδίσει την ελευθερία του. Ενός λαού που διεκδίκησε και πέτυχε, ακολουθώντας το ρεύμα του Διαφωτισμού, την απελευθέρωσή του. Οι αιτίες της επιτυχίας της Ελληνικής Επανάστασης ήταν πολλές, μα πάνω από όλα ήταν η εθνική ομοψυχία» τονίζει, προσθέτοντας πως «οι Έλληνες πίστεψαν, έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη για την Ελευθερία».

Όπως σημειώνει η κυρία Κεφαλογιάννη, η χώρα μας αντιμετωπίζει ταυτόχρονα δύο προκλήσεις, μίας στα σύνορα και μία με την πανδημία κορονοϊού, αλλά θα βγει και πάλι νικήτρια.

«Με υπακοή και υπομονή ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή πανδημία που απειλεί τη δημόσια υγεία. Και σε αυτή όμως την ιστορική καμπή, με τα ίδια όπλα και την ίδια γενναιότητα η πατρίδα μας θα βγει και πάλι νικήτρια. Για μια ακόμα φορά, θα κερδίσουμε τη μάχη για μια ισχυρή, ασφαλή και ευημερούσα Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους του Έλληνες», τονίζει η στο μήνυμά της η κυρία Κεφαλογιάννη.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2026)
Tags:
25η Μαρτίου, Όλγα Κεφαλογιάννη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK