06:54 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (123)
0 0 0
Βρείτε μας

Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και μέλη της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζητά ο συνήγορός του, Δημήτρης Τσοβόλας.

Να εξαιρεθούν ο πρόεδρος και μέλη από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη διάπραξη αδικημάτων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ζητά ο συνήγορός του, Δημήτρης Τσοβόλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσοβόλας θέτει ζήτημα εξαίρεσης του προέδρου και μελών της επιτροπής που μίλησαν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Τσοβόλας κατηγορεί τους βουλευτές για μεροληψία επειδή «διατύπωσαν άποψη περί δήθεν ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου», γεγονός που, όπως σημειώνει, αποδεικνύει τις προειλημμένες αποφάσεις τους και ότι η δίωξη του κ. Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική.

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής αποδείχτηκε ότι η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ, στον βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας, των εσωκομματικών ισορροπιών και του ρεβανσισμού, θυσίασαν τη νομιμότητα, την ηθική και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Διάβαζαν παραπλανητικά αποσπάσματα μυστικών μαρτυρικών καταθέσεων, μίλησαν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής περί υπάρξεως σοβαρών ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου, εκδηλώνοντας παράνομη μεροληψία κατά την άσκηση των καθηκόντων στην κοινοβουλευτική επιτροπή» ανέφερε ο κ. Τσοβόλας.

Και πρόσθεσε:

«Οι ομιλίες σήμερα του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής, καθιστούν αυτούς εξαιρετέους από την επιτροπή, γιατί έχουν εκφράσει άποψη περί δήθεν ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου και αυτό αποδεικνύει τη μεροληψία τους και τις προειλημμένες αποφάσεις τους. Αποκαλύφθηκε πλήρως σήμερα στη Βουλή ότι η δίωξη είναι πολιτική».
Θέμα:
Υπόθεση Novartis (123)
Tags:
Δημήτρης Τσοβόλας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Novartis, προανακριτική επιτροπή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK