07:00 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη».

Η Ολομέλεια της Βουλής, ύστερα από συνεδρίαση 12 ωρών, ενέκρινε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη». 

Υπέρ της αρχής και επί του συνόλου του νομοσχεδίου ψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής. Οι υπόλοιπες Κοινοβουλευτικές Ομάδες το καταψήφισαν, πλην εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε το «παρών», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θεοχάρης: Μπορούμε να είμαστε περήφανοι

Στην ομιλία του, στη Βουλή, την Παρασκευή (22/05), ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, υποστήριξε πως «μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι» τόσο για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορονοϊού όσο και για το ότι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που παρουσίασε υγειονομικά πρωτόκολλα όσον αφορά στον Τουρισμό.

Ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει και στην κριτική της Αντιπολίτευσης, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Oι νεκροί που γλιτώσαμε, ο έλεγχος στα αεροδρόμια από τους ειδικούς είναι ουσία και όχι επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε περισσότερη επικοινωνία, αλλά αυτόν τον πρωθυπουργό τον νοιάζει η ουσία και η αλήθεια. Μοιάζει με την παλιά ταινία, που έλεγε "σταμάτα, κάθε ποτήρι και ζημιά". Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μπουν εμπροσθοβαρώς, 26 δισ. τον Μάρτιο, μετά άλλα 26 τον Απρίλιο, και τον Μάιο άλλα 26, "έτσι ξέρω κι εγώ να κάνω οικονομία"».
Tags:
υπουργείο Τουρισμού, τουρισμός, Νομοσχέδιο, Βουλή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK