03:50 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» και ανακοινώνει νέα μέτρα στήριξης.

Σε επίκαιρη ερώτηση της Φώφης Γεννηματά για την οικονομία και την εργασία απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» στη Βουλή.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει νέα μέτρα στήριξης για το πρόγραμμα «Συν-εργασία», τις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και την προκαταβολή φόρου από τις επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ερώτηση της κα Γεννηματά αφορά στην κρίση που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.

«Η κυβέρνηση αποδίδει όλα τα προβλήματα στην πανδημία. Αναμφίβολα αυτή επιβάρυνε την κατάσταση. Όμως ήδη η ανάπτυξη στην χώρα μας ήταν αναιμική και τα προβλήματα στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού, υπαρκτά» αναφέρει στην ερώτησή της η κ. Γεννηματά.

Η ίδια καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει «με γενναία, δραστικά, στοχευμένα μέτρα» και ρωτά τον πρωθυπουργό:

  • «Θα επιμείνετε στην πολιτική του “βλέποντας και κάνοντας” που δεν αντιμετωπίζει την κρίση, αφήνει την οικονομία να βυθισθεί στην ύφεση, οδηγεί σε διόγκωση της ανεργίας και σε νέα αδιέξοδα για τις επιχειρήσεις, τους αγρότες και τους εργαζόμενους;
  • Θα επιμείνετε σε μια πολιτική που εκμεταλλεύεται την κρίση, για να καταστρατηγήσει τα εργασιακά δικαιώματα στην χώρα μας και να οδηγήσει σε γενίκευση των ελαστικών μορφών απασχόλησης;».
Tags:
Φώφη Γεννηματά, μέτρα στήριξης, Βουλή, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK