02:13 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και αναφέρθηκε και στους νεκρούς της Marfin.

Στους νεκρούς της Marfin αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, κατά την τοποθέτησή της στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και στρεφόμενοι προς τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε:

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευση για τους μπαχαλάκηδες ήταν καθαρά προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές. Και σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες οι φίλοι σας ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία το 2009. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 06:30 και μετά:

Συνέχισε λέγοντας:

«Και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τους νεκρούς της Marfin, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα. Και σας ρωτάμε: Είναι τυχαίο που το νομοσχέδιο αυτό έρχεται μετά από μία βδομάδα από το πρωτοσέλιδο των Νέων που ρωτούσε τι θα γίνει με το νομοσχέδιο για τις πορείες. Ποιος νομοθετεί τελικά σε αυτό τον τόπο;».
Tags:
Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, νεκροί, Marfin, διαδηλώσεις, Νομοσχέδιο, Βουλή, Ραλλία Χρηστίδου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK