09:43 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 40
Βρείτε μας

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε ο τέταρτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που ανακοίνωσε την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική επιτροπή φιλίας Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν.

Την παραίτησή του «για λόγους συνείδησης» από μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν υπέβαλε και επισημως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής.

Στην επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, ο ίδιος υπενθυμίζει πως είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την 30ή Σεπτεμβρίου, επικαλούμενος τα πρόσφατα γεγονότα στον Καύκασο.

«Τα τελευταία γεγονότα στον Καύκασο δυναμιτίζουν την αποστολή Ομάδας Φιλίας με ένα κράτος που κινείται επιθετικά έναντι τρίτων στην περιοχή μας, συμπαρασύροντας σε ακόμη μία επεκτατική και αναθεωρητική σύρραξη την ασταθή γείτονα, Τουρκία. Οι δε παραδοσιακά στενοί δεσμοί των Ελλήνων με το έθνος των Αρμενίων, που τώρα δέχεται επίθεση, καθιστούν την αμεροληψία αδύνατη» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως τις παραιτήσεις τους είχαν προηγουμένων υποβάλει και οι Μάξιμος Χαρακόπουλος, Ζέτα Μακρή, Χρήστος Δερμετζόπουλος.

 

Tags:
Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Κωνσταντίνος Μπογδάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK