08:04 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1975)
0 0 0
Βρείτε μας

«Δεν είμαστε εδώ για κοκορομαχίες» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η κυβέρνηση δεν βελτίωσε το σύστημα υγείας.

Άμεση ανάγκη «επίταξης των ιδιωτικών Μονάδων Υγείας της Θεσσαλονίκης», ζήτησε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στη συζήτηση για την πανδημία του κορονοϊού

«Η επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, ειδικά στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει σήμερα, πριν τελειώσει αυτή η συζήτηση» τόνισε σχολιάζοντας συνέντευξη του καθηγητή Δερμιτζάκη, ο οποίος, κατά τον κ. Βαρουφάκη, αναρωτιόταν αν η Θεσσαλονίκη θα γίνει νέα Ιταλία με εκατόμβες νεκρών.

«Είναι απαράδεκτο ότι παρακαλάτε τον ιδιωτικό τομέα. Επίταξη αυτή τη στιγμή» είπε με έμφαση ο γραμματέας του ΜεΡΑ25.

«Δεν είναι ώρα να διαφωνούμε για τους αριθμούς. Έχουμε μια εκθετική εκδήλωση της πανδημίας. Δεν είμαστε εδώ για κοκορομαχίες» επισήμανε και συμπλήρωσε πως «τον Μάρτιο σας στηρίξαμε γιατί αντίθετα με άλλους συντηρητικούς πρωθυπουργούς στην Ευρώπη, εσείς κινηθήκατε γρήγορα. Σας είχα πει όμως χρησιμοποιήσετε τους μήνες του πρώτου lockdown για να βελτιώσετε το σύστημα υγείας. Και δεν το κάνατε», συμπλήρωσε.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1975)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Βουλή, Γιάνης Βαρουφάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK