08:30 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Αφίσες από πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας ότι «αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε».

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής αφίσες της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σημειώνοντας αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση για την Παιδεία πως «αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε να φτιάξετε, αυτή είναι η αναβάθμισή σας».

«Έχω εδώ τη δική σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να υπάρχουν στην ιστορία. Ορίστε, ημίγυμνη, "Πάρ' τη με 6 ευρώ", "Πάρτι μωρή άρρωστη". "Summer Party" με ημίγυμνες. Αυτή είναι η ιδεολογική σας αντιπαράθεση» αναφέρει ο κ. Παφίλης.

Στο πλαίσιο αυτό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μια «χυδαία» και «πρόστυχη» ιδεολογική αντιπαράθεση.

«Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα Πανεπιστήμια όταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πουλούσαν τα θέματα; Μιλάτε για αναβάθμιση πανεπιστημίου και διακίνηση ιδεών;» αναρωτιέται ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Έτσι, εκτίμησε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ότι «θέλετε απλά μόνο οι δικές σας ιδέες να περνάνε στο Πανεπιστήμιο κι όχι τίποτα το ανατρεπτικό».

Tags:
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK